Tentang Kami

 adalah portal digital jenama tempatan cetusan minda BENO Digital Solutions; entiti yang fokus untuk menyediakan platform digital bagi mempromosikan produk insurans Patuh Syariah (Takaful) serta menggalakkan penjimatan kos insurans melalui perbandingan harga, berkonsepkan banding sebelum beli!

Portal digital  dapat menjimatkan kos insurans kenderaan anda sehingga 35% dengan memaparkan kesemua harga insurans kenderaan Patuh Syariah (Takaful) untuk anda pilih dan ia adalah yang PERTAMA di Malaysia. Mendapatkan sebutharga adalah semudah a..b..c…digabungkan dengan kemudahan pembayaran secara dalam talian, mendapatkan ePolisi dan cukai jalan dihujung jari. Lebih menyeronokkan apabila anda tidak perlu ke mana mana untuk mendapatkan cukai jalan….ia dihantar terus ke alamat pilihan anda.

 tidak berhenti setakat itu. Ia juga menyediakan platform untuk anda mendapatkan produk insuran Patuh Syariah yang sesuai dengan keperluan semasa seperti Takaful Kediaman, Takaful Perubatan dan Takaful Perjalanan ke Luar Negara.

Sebagai jenama tempatan milik usahawan Muslim,  juga mempunyai tanggungjawab mua’malat kepada mereka yang memerlukan pendapatan tambahan yang halal dan suci. Kami menyediakan platform untuk mereka dengan menjadi rakankongsi bagi memperbaiki taraf hidup. Ia terbuka untuk semua dan hanya perlu mendaftar melalui portal yang sama iaitu klik www.gotek.my.

... bukan sekadar portal digital!

Perhatian: Portal Perbandingan Harga GOtek.my ini disedia serta dikendalikan oleh BENO Digital Solutions untuk wakil wakil Takaful Ikhlas General Berhad, Takaful Malaysia Am Berhad, Etiqa General Takaful Berhad dan Zurich General Takaful Berhad sepertimana dinyatakan didalam Terma Dan Notis Privasi dan Sijil Takaful yang anda terima.